Pie strāvas pieslēdzams Tucson

Hyundai paziņojis, ka nākamā gada pavasarī krosovera Tucson modeļu saimei pievienosies uzlādējamais hibrīds ar 265 Zs jaudu.

Hyundai Tucson saimi pavasarī papildinās Plug-in hibrīds, kura 265 zirgspēku (350 Nm) sistēmas kopējo jaudu veido 1,6 litru benzīna motora un 91 Zs jaudīga elektromotora savienība. Pateicoties 13,8 kWh akumulatoram, šāds krosovers elektriskā režīmā spēs nobraukt aptuveni 50 kilometrus.

Jau sērijveidā Tucson Plug-in Hybrid būs aprīkots ar visu riteņu piedziņu, 6-pakāpju automātisko pārnesumkārbu, Terrain režīmu, kas palīdzēs vadītājam sarežģītākos braukšanas apstākļos. 

Komplektā arī automaģistrāles asistents, kas notur automašīnu joslas vidū un izmanto navigācijas datus, lai noregulētu ātrumu, piemēram, pirms asākiem līkumiem, aizmugures parkošanās palīgsistēma aprīkota ar avārijas bremzēšanas funkciju, ja to pielieto nelielos ātrumos, savukārt Remote Smart Parking Assist (RSPA) sistēma kādam šo neapšaubāmi neērto automašīnas stāvvietā novietošanas procesu aizstās pilnībā, nododot to elektronikas pārziņā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.