Grieķijas policija saņem 370 Peugeot 308 (+ FOTO)

Lai gan jaunā Peugeot 308 debija vairs nav aiz kalniem, Grieķijas policija savām vajadzībām izvēlējusies aktuālo modeli, noslēdzot līgumu par 370 automašīnu piegādi.

Kamēr Francijas likumsargu vadība žandarmērijas savu pašreizējo ar Renault Mégane R.S. automobiļiem piepildīto autoparku gatavojas aizstāt ar spāņu sportiskajiem Seat Leon Cupra spēkratiem, grieķu policisti noskatījuši Peugeot 308, un, kā savā Twitter kontā paziņojis Peugeot izpilddirektora Žans-Filips Imparato, Grieķijai tiks piegādāti ne mazāk kā 370 Peugeot 308 eksemplāri.

Tā kā Grieķijā nav vērā ņemamas auto industrijas, policijas transportlīdzekļu piegāde ir atvērta visām markām, bet Peugeot allaž bijis viens no populārākajiem zīmoliem šajā Balkānu pussalas valstī.

Grieķijas policijas automašīnas krāsotas baltā krāsā, ar horizontālu zilas krāsas līniju zem logiem un policijas logotipu uz durvīm.  Visām ir tonēti stikli un bākugunis uz jumta.

Hellas likumsargiem tiks piegādāts otrās paaudzes modelis, lai gan trešās paaudzes Peugeot 308 pirmizrāde tiek solīta jau nākamā gada martā.

Zināms, ka 365 Peugeot 308 nonāks Spānijas policijas pārziņā, turklāt šīs valsts likumsargi pasūtījuši arī Citroën C5 Aircross un Peugeot 3008 ar 225 Zs hibrīdiekārtu, kā arī 244 Opel automašīnas.

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/JPImparato

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.