Land Rover modernizējis Discovery (+ FOTO)

Land Rover iepazīstinājis ar modernizēto Discovery. Vizuālo izmaiņu nav daudz, toties motoru klāstā revīzija bijusi visai pamatīga.

Vizuāli modernizēto Discovery varēs atpazīt pēc savādāk izveidotā radiatora restes mustura un vertikālajiem gaisa pievadiem, kas ieguvuši sadalījumu četrās sekcijās. Salonā būs jauns stūres rats, pārnesumu izvēles svira, pārveidots priekšējais panelis ar 11,4 collu multimediju sistēmas ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, kā arī Wi-Fi nodrošinājumu līdz pat astoņām iekārtām. Programmnodrošinājumam paredzēta iespēja atjaunināšanai “pa gaisu”.

12,3 collu multimediju sistēmas ekrāns izmēros nav pieaudzis, taču izmainīta grafika, kas ataino tā veidoto saturu. Aizmugures sēdekļi padarīti ērtāki, izveidojot labāku sānu atbalstu un garāku sēdvirsmu, bet apsildes un ventilācijas sistēmas deflektori tagad iebūvēti centrālajā konsolē, kas nodrošina efektīvāku darbību.

Discovery pieejama R-Dynamic stila pakete, kas piešķir SUV sportiskāku izskatu. Tā ietver melnus un tumši pelēkus eksterjera akcentus kā arī krāsainu diegu nošuvumu sēdekļiem.

Modernizētā Discovery motoru klāstā vecie V6 dzinēji aizstāti ar jauniem Ingenium saimes motoriem, kuriem ir 48V daļējā hibrīda (Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV)) tehnoloģija, kas kalpo papildu jaudai un kaitīgo izmešu samazināšanai, bet no veco agregātu gammas saglabāts vien 300 Zs (400 Nm) jaudīgais benzīna turbo “četrinieks”.

Tagad krosvera pircēji varēs izvēlēties 3,0 litru sešcilindru dīzeli ar 249 (570 Nm) vai 300 Zs (650 Nm) jaudu, jau pieminēto 300 Zs četrcilindru benzīna motoru vai sešcilindru benzīnnieku, kas attīsta 360 Zs un 500 Nm.

Motoru sadarbības partneris ir jau zināmā astoņu pārnesumu automātiskā kārba un pilnpiedziņa, bet aprīkojuma sarakstā ietilpst standarta pneimatiskā balstiekārta, uzlabota Terrain Response 2 sistēma, kas automātiski pielāgojas braukšanas apstākļiem, kā arī jaunā Wade Mode, kas ļauj pārvarēt dziļākus ūdens šķēršļus.

Modernizētais Land Rover Discovery jau pieejams pasūtīšanai Lielbritānijā, kur tā cena sākas no 54 000 mārciņu (58 700 eiro).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.