Bugatti gatavojas jauna auto prezentācijai

Varenauto ražotājs Bugatti gatavojas tiešsaistes prezentācijai, kuras laikā tiks parādīts jauns automobilis – visticamāk, kārtējā neliela apjoma un sevišķi dārgā autobūves pērle.

Auto jaunumiem veltītie izdevumi vēsta, ka Bugatti varētu atklāt sacīkšu trasēm konstruētu kupeju, kas pārsteigtu ar vēl izteiksmīgāku dizainu nekā modelim Vision Gran Turismo.

Pirmās ziņas par Bugatti jaunumu parādījās apmēram pirms mēneša. Domājams, ka divdurvju kupeja tiks izgatavota vienā eksemplārā kādam no zīmola klientiem. Spriežot pēc vienīgā tīzera, tai būs pilnīgi oriģināls korpuss, zem kura, iespējams, tiks paslēpta Chiron šasija, bet dizaina jomā tā līdzināsies Bugatti Vision Le Mans konceptam.

Tāpat kā La Voiture Noire un Centodieci, arī šis automobilis būs komplektēts ar forsētu astoņu litru W16 motoru, kas  attīsta 1600 Zs, īpašu uzsvaru liekot uz aerodinamiku. Zināms, ka pats ekstrēmākais Chiron variants – Pur Sport – rada par 50 kg lielāku piespiedējspēku nekā parastais, bet šī varenauto rādītāji būs vēl iespaidīgāki.

Ir iepriecinoši sagaidīt no Bugatti kādu jaunumu, jo šī unikālā autoražotāja nākotne ir „miglā tīta” – iespējams, jau tuvākajā Volkswagen pieņems lēmumu par tā pārdošanu un, iespējams, par tās īpašnieku kļūs horvātu Rimac.

Foto: Publicitātes attēls

Bugatti Vision Le Mans

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.