Nissan atklāj savu mazāko krosoveru Magnite (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Nissan nodemonstrējusi krosovera Magnite sērijveida modeli. Pats mazākais krosovers markas piedāvājumā vispirms startēs Indijā, vēlāk – arī citos pasaules tirgos.

Pats mazākais Nissan krosovers zīmīgs ar šūnveida radiatora resti, L-veida dienasgaismām un apaļiem, zemu novietotiem miglas lukturiem. Komplektu papildina melni sliekšņu un riteņu arku aizsargi, kas kontrastē ar sudrabkrāsas radiatora ietvaru un apakšas agregātu bruņu.

Salonā ir septiņu collu ciparu mērinstrumentu panelis, multimediji ar astoņu collu ekrānu Apple CarPlay un Android Auto atbalstu. Pieejamā aprīkojuma skaitā arī apkārtskata kameras, kruīzkontrole, automātiskā klimatkontrole un JBL audio sistēma.

Nissan Magnite bāzes versija būs apgādāta ar 1,0 litru atmosfērisko motoru, kas attīsta 70 Zs un strādā komplektā ar 5MK, bet dārgākās modifikācijas saņems 95 Zs turbomotoru ar tādu pašu darba tilpumu un variatora transmisiju.

Zināms, ka Magnite būs pieejams vienīgi priekšpiedziņas modifikācijā un pilnpiedziņas varianti šim automobilim netiek plānoti.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.