Jaguar modernizējis XFsedanu un universālu (+ FOTO)

Jaguar iepazīstinājis ar modernizēto XF sedanu. Jaunais modelis saņēmis būtiskus uzlabojumus, tostarp dīzeļdzinēju ar 48V hibrīdsistēmu un jaunu multimediju sistēmu ar 48% lielāku ekrānu.

Modernizētais XF ieguvis jaunu radiatora resti ar Jaguar Heritage elementiem, jauna dizaina bamperus un platākus sānu gaisa pievadus. Jaunie LED (Pixel-LED par piemaksu) lukturi dižojas ar „J”-veida dienasgaismu dubultsekcijām, bet aizmugure demonstrē jaunos bamperus un lukturus, kas tonēti jau no rūpnīcas. Salonā pamanāmākais jaunievedums ir  11,4 collu skārienekrāns informācijas un izklaides sistēmas pārvaldīšanai. Tas ir par 48 procentiem lielāks un trīs reizes skaidrāks nekā iepriekšējais modelis. Braucēju labsajūtu uzlabos augstvērtīgā apdare ar koka un alumīnija dekoriem, klavierlakas pārklājumu visa paneļa garumā, tāpat kā jaunie sēdekļi ar palielinātām apsildes un ventilācijas zonām, kā arī aktīvā ārējo trokšņu noslāpēšanas sistēma, kas XF izmantota pirmoreiz.

Motoru piedāvājumā divi divlitru benzīna četrcilindru agregāti ar 250 Zs (365 Nm) un 300 Zs (400 Nm), kā arī jaunais divlitru 204 Zs (430 Nm) dīzelis ar 48V Mild Hybrid sistēmu, kas degvielas patēriņu samazina līdz 4,9 (sedanam) un 5,2 (universālam) litriem. Salīdzinot ar priekšteci par 24 Zs jaudīgākais motors nodrošina paātrinājumu līdz simtam 7,6 (sedanam) un 8,0 (universālam) sekundēs. Par piemaksu iespējams arī variants ar pilnpiedziņu.

Vācijas tirgū modernizētais Jaguar XF maksās 49 909 un 52 970 eiro attiecīgi par sedanu un universālu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.