Hyundai iepazīstina ar modernizēto i30 N (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai parādījis sportiskā hečbeka i30 N modernizēto versiju, kas Eiropas tirgū kļūs pieejama 2021.gada pirmajā pusē.

Jauno modeli varēs atpazīt pēc radiatora restes, kas veidota sedana Sonata stilā, citas formas gaisa pievadiem un V-veida dienas gaitas lukturiem. Uzmanīgāks vērotājs pamanīs, ka izmēros pieaudzis ne tikai spoileris uz bagāžnieka vāka, bet arī izplūdes sistēmas uzgaļi.

Sportiskā hečbeka bāzes versijai joprojām tiek uzstādīts divlitru četrcilindru turbomotors ar 250 Zs (353 Nm) jaudu, bet Performance versijas agregāks kļuvis nedaudz spēcīgāks un agrāko 275 Zs (353 Nm) tagad attīsta 280 Zs (392 Nm). Ar šādu motoru aprīkots hečbeks 100 km/h tagad sasniedz 5,9 sekundēs – par 0,2 sekundēm ātrāk nekā priekštecis. Maksimālais ātrums abām versijām vienāds – 250 km/h. N versijas motori var sadarboties ar 6MK vai jaunieviesto astoņu pakāpju N DCT robotizēto pārnesumkārbu. Pēdējai ir trīs braukšanas režīmi un NGS (N Grin Shift) funkcija, ko aktivizē ar pogu uz stūres – šajā gadījumā vadītāja rīcībā uz 20 sekundēm būs motora maksimālā jauda.

Modernizētā i30 N aprīkojums ietver automātisko avārijas bremzēšanu ar gājēju atpazīšanu, neredzamās zonas uzraugu, Pirelli P Zero sporta riepas un bremžu mehānismus ar 360 mm diskiem.

Automašīnai pieejamas septiņas virsbūves krāsas: White, Engine Red, Sunset Red, Shadow Gray, Dark Knight, Phantom Black un Performance Blue (tikai šim modelim).

Hyundai i30 N tirgū sagaidīsim nākamā gada pirmajā pusē.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.