Ford parāda kompaktu krosoveru ar 200 Zs jaudu (+ FOTO)

Ford iepazīstinājis ar kompaktā krosovera Puma 200 Zs jaudīgo modifikāciju ST.

Ford Puma ST no krosovera standarta versijas atšķiras ar sportiska stila aerodinamikas elementu komplektu, modernizētu balstiekārtu un ātra starta funkciju, kas pieejama kā papildaprīkojums.

Ņiprā sportista aprīkojumā arī 19 collu riteņi ar Michelin Pilot Sport 4S riepām, melns jumta spoileris un divas izplūdes sistēmas izejas, bet tehnisko izmaiņu skaitā pašbloķējošais diferenciālis, par 17% lielāki bremžu diski (325/271 mm priekšā/aizmugurē) un jutīgāka stūres iekārta.

Salonā būs ciparu 12,3 collu ciparu mērinstrumenti un 8 collu multimediju ekrāns, Recaro sēdekļi ar ST logotipu, ar ādu apvilkta stūre, ātrumpārslēgs ar ST simboliku, Ford-Performance sliekšņu uzlikas un 575 vatu audio iekārta. Dažas funkcijas, piemēram , durvju atslēgšanu vai noparkotās automašīnas atrašanu varēs veikt attālināti.

Vadītāja rīcībā būs Normal, Eco, Sport un Track braukšanas režīmi, turklāt pēdējais ļaus atslēgt ABS un ierobežot ESP sistēmas iejaukšanos.

ST modeļa motortelpā pierakstīts1,5 litru turbomotors, kas attīsta 200 Zs (320 Nm) un kombinācijā ar 6MT ļauj paātrināties līdz 220 km/h, pirmo simtu sasniedzot pēc 6,7 sekundēm.

Ford Puma ST Vācijā maksās 31 121 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.