Peugeot iepazīstina ar modernizēto krosoveru 3008 (+ FOTO)

Peugeot kompaktais krosovers izmainījies vizuāli un labāk pasargās savus pasažierus avārijas gadījumā, bet motoru piedāvājumu papildina divas hibrīdversijas.

Modernizētais otrās paaudzes modelis ieguvis jaunu dizainu ar bezrāmja radiatora resti, 508 un 208 saimes stilā veidotus lukturus, jaunus bamperus un 19 collu riteņu diskus, savukārt salonā tagad i-cockpit 12,3 collu mērinstrumentu panelis, kas jau sastopams atjauninātajos 208 saimes modeļos. Salonā, ko patīkamāku dara elegantā alkantara un Nappa ādas apdare, arī 10 collu multimediju ekrāns, jauni sēdekļi ar masāžas funkciju, bezvadu uzlāde viedtālrunim un 515 vatu Focal audio sistēma.

Jaunajiem LED lukturiem ir speciāls režīms Foggy Mode, tādēļ vajadzība pēc miglas lukturiem atkrīt.

Drošības sistēmu klāstā atkarībā no komplektācijas būs pieejami tādi moderni elektroniskie palīgi kā avārijas bremzēšanas funkcija, nakts redzamības sistēma, joslu kontroles palīgs, vadītāja noguruma uzraudzības sistēma un ceļa zīmju atpazīšanas funkcija.

Galvenais jaunievedums ir divas hibrīdsistēmas, kas papildina motoru klāstu. Viena no tām attīsta 225 Zs un elektriskā režīmā nobrauc 56 km, otrs ir 300 Zs jaudīgs pilnpiedziņas variants, kas spēs veikt līdz pat 59 km.

Visas 3008 versijas ar iekšdedzes motoru būs komplektētas ar braukšanas izvēli, kam trīs iestatījumi (Normal, Sport un Eco), bet hibrīdvarianti, kas pēc noklusējuma sāk Standart režīmā, iegūst izvēli Electric, Hybrid un Sport, kamēr jaudīgākais3008 Hybrid 4 – arī pilnpiedziņas iespēju 4WD.

Klientiem tiks piedāvāti arī divi benzīna dzinēji ar 1,2 un 1,6 litru tilpumu, kas attīsta 130 un 180 Zs, bet dīzeļdzinēju piekritēji varēs izvēlēties 1,5 litru dīzeļa agregātu ar 130 Zs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.