Krievijā ražos kompaktus elektroautomobiļus Zetta

Krievijā jau līdz šī gada beigām cer uzsākt kompaktu elektriskās piedziņas automobiļu ražošanu.

Zetta_auto Instagram profilā ievietoti attēli un video ar City Modul 1 elektromobili, kura ražošanu plānots sākt līdz 2020.gada beigām.

Tas ir kompakts pilsētas satiksmei konstruēts automobilis ar augstu novietotiem priekšējiem lukturiem un bumeranga tipa aizmugures optiku. Izceļas profilētie durvju paneļi un stiklojums, kas šķietami „atdala” jumtu.

Zetta City Modul 1 ražošana plānota Toljati un tai būtu jāsākas līdz šī gada beigām. Sākotnēji bija paredzēts, ka elektroautomobiļa cena sāksies no 450 000 rubļu (), tagad tiek minēta augstāka cena – vismaz 550 000 rubļu () par bāzes versiju un 750 000 rubļu () par dārgāko modifikāciju.

Elektroautomobiļa piedziņu nodrošina četri Dujuņova asinhronie motorriteņi, kas kopā rada 98 zirgspēku jaudu. Tiek plānotas gan vienas ass, gan pilnpiedziņas modifikācijas. Bāzes Zetta City Modul 1 tiks aprīkots ar 10 kilovatstundu akumulatoru un šajā gadījumā jaudas rezerve būs 180 kilometri. Būs arī pilsētas automašīna ar lielāku akumulatoru, kas ar vienu uzlādi veiks aptuveni 500 kilometrus.

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/zetta_auto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.