Range Rover Evoque tagad kā dīzeļa hibrīds (+ FOTO)

Range Rover pastāstījis par Evoque 2021.gada modeli. Viens no būtiskākajiem jaunievedumiem ir daļējā hibrīdsistēma uz Ingenium dīzeļdzinēja bāzes.

Evoque izmaiņas lielos vilcienos ir tādas pašas kā Discovery Sport modelim. Arī Evoque ieguvis jaunu multimediju sistēmu PiviPro, kas nomaina agrāk izmantoto Touch Pro. Jaunā sistēma iegūst atjauninājumus no tiešsaistes servisiem, draudzējas ar Spotify mūzikas serveri, īsteno ciešāku sadarbību ar viedtālruni, bet hibrīdversijām meklē un atrod tuvākos uzlādes puntus.

Turpmāk motoru piedāvājumu kuplinās divas 48V hibrīdversijas uz divlitru četrcilindru dīzeļdzinēju bāzes. Versija D165 attīsta 163 Zs un 380 Nm, bet versija D200 – 204 Zs un 430 Nm. Pirmajā gadījumā automobilim būs priekšējo riteņu piedziņa, bet pilnpiedziņa pieejama vienīgi par piemaksu kombinācijā ar 8AK, savukārt D200 tiks piegādāts vienīgi pilnpiedziņas versijā un komplektā ar automātisko pārnesumkārbu.

Jaunajam Evoque izveidota jauna aprīkojuma komplektācija Autobiography. Tā atšķiras ar 21 collu riteņu diskiem, matricu lukturiem un vara akcentiem eksterjera apdarē. Visi sēdekļi apvilkti ar ādu, bet priekšējiem ir ventilāciojas funkcija.

 Lielbritānijā pieteikšanās 2021.gada Range Rover Evoque iegādei jau sākta. Cena – no 32 100 mārciņu (35700 eiro). 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.