Mercedes atklāj jaunā S-klases sedana salona attēlus (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz publicējusi jaunā S-klases sedana interjera attēlus, ļaujot ielūkoties biznesa klases automobiļa salonā vēl pirms oficiālās pirmizrādes.

Fotosesijā piedalījies S-klases sedans ar pagarināto riteņu bāzi un diviem atsevišķiem sēdekļiem otrajā rindā. Parastā S-klase būs piecvietīga.

Izvēloties četrvietīgo versiju, pircējs saņems īpašus “viedos” aizmugurējos sēdekļus ar Energizing seat kinetics sistēmu. Sēdekļi spēj automātiski mainīt regulējumus nelielā diapazonā, lai pasažieri brauciena laikā nenogurtu. Papildus komfortu nodrošina apsildes, ventilācijas un masāžas funkcijas.

Zināms, ka jaunā S-klase būs aprīkota ar pieciem displejiem, kas paredzēti lielākās daļas funkciju izpildei, savukārt fizisko pogu skaits sarucis par 27 vienībām. Ērtāku lietošanu nodrošinās balss vadības palīgsistēma, ko aktivizē ar komandu “Hey, Mercedes”.

Jau agrāk publicētā informācija liecina, ka S-klase iegūs šasija ar piestūrējošiem riteņiem aizmugurē un frontālos drošības spilvenus aizmugures pasažieriem.

Par motoriem Mercedes sola pastāstīt 2.septembrī, taču jau tagad apstiprināts, ka flagmanis saglabās V8 un V12 motorus, bet divpadsmit cilindru agregāts tiks uzstādīts tikai bruņu versijām un apakšzīmola Maybach limuzīniem, kamēr biturbo astoņcilindru agregāts paredzēts jaudīgajam Mercedes-AMG S 63 un parastās S-klases topmodelim.

Mercedes-Benz S-klases jaunā modeļa prezentācija notiks 2.septembrī.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.