Tikai 350 000 dolāru – Silvestrs Stallone pārdod savu pagarināto Cadillac (+ FOTO)

Holividas kinoaktieris Silvestrs Stallone, kas ziedu laikus piedzīvoja 70.-80.gados, piedaloties asa sižeta filmu uzņemšanās, izlicis pārdošanā savu pēc īpaša pasūtījuma izgatavoto Cadillac apvidus auto.

Stallones Cadillac, kas standarta Escalade ESV garumā pārsniedz par 50,8 cm, izstrādāts sadarbībā ar Becker Automotive Design, piedaloties arī pašam aktierim. Automobilis pārbūvēts tā, lai salonā ar īpašu komfortu varētu pārvietoties vismaz pieci pasažieri. To rīcībā ir sēdekļi ar masāžas un termoregulācijas funkcijām, elektriski logu aizkari, nolaižami galdiņi, minibārs, piekļuve internetam, 12 collu LCD televizors aizmugurē sēdošajiem pasažieriem un 43 collu UHD LCD televizors elektriski nolaižamā starpsienā, kas atdala pasažieru salonu no šofera darbavietas.

Stallone paskaidrojis, ka pārdod automašīnu tādēļ, ka viņam vairs nav “vajadzības” pēc automašīnas “īpašam mērķim”. 74 gadus vecais aktieris uzsver, ka borta elektronika un braukšanas kvalitāte ir nepārspējama, izsakot cerību, ka jaunais īpašnieks varēs gadiem ilgi izmantot šo lieliski izstrādāto transportlīdzekli.

Zināms, ka Becker Cadillac ESV nobraukums ir vien 1609 km, bet aktieris par to samaksājis 409 000 dolāru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.