Hyundai laiž klajā sportisko Elantra (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai iepazīstinājis ar jaunās paaudzes Elantra sedana sportisko versiju N-Line. Automašīna, kas konkurēs ar Volkswagen Jetta GLI un Honda Civic SI, pārdošanā nonāks 2020.gada nogalē.

N-Line modifikācija ieguvusi agresīvāka dizaina radiatora režģi, kas izceļas ar lielām spraišļu rūtīm un vizuāli saplūst ar slīpajiem lukturiem. Tam jāpieskaita oriģinālie 18 collu riteņu diski, sānu uzlikas, profilētais motora pārsegs un gaisa pieplūdes atveres, ko sedz radiatora restei līdzīgs režģis. Aizmugurē N-Line modifikācija zīmīga ar sportiskajiem modeļiem raksturīgo difuzoru, bagāžnieka spoileri un izplūdes sistēmu ar dubultiem izvadiem.

Automašīnas salonā iebūvēti sporta sēdekļi, ar ādu apvilkta trīs spieķu stūre, kā arī pedāļi ar metāla uzlikām.

Hyundai Elantra N Line aprīkots ar 1,6 litru turbo četrcilindru dzinēju, kas attīsta 204 Zs jaudu un 264 Nm griezes momentu. Motors darbojas kopā ar septiņu ātrumu robotizēto pārnesumkārbu vai sešpakāpju mehāniku. Komplektā arī modernizēta balstiekārta un bremzes ar lielākiem bremžu diskiem.

Parastās Hyundai Elantra jaunās paaudzes modeļa motoru piedāvājumā ir divlitru agregāts, kas attīsta 150 Zs (180 Nm) un darbojas kombinācijā ar variatora transmisiju, kā arī pirmoreiz – hibrīdiekārta ar 1,6 litru benzīna motora un elektromotora savienību, kas attīsta 141 Zs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.