Opel jaunais dizains – jo mazāks, jo labāks; kas par daudz, tas par skādi (+ FOTO)

Opel nodemonstrējis krosovera Mokka jaunās paaudzes modeļa radiatora resti. Pretēji BMW un Lexus, riselhaimiešu dizaineri izveidojuši šaurāku un garāku režģi.

Opel Mokka jaunā modeļa radiatora resti būs šaurāka un garāka, ietvers Opel firmas logotipu un savienosies ar Intelli Lux diožu matricu starmešiem. Tādejādi riselsheimieši izvēlējušies pilnīgi pretēju virzienu jaunākajiem BMW un Lexus, kuru restes ir tik lielas, ka šķietami neatstāj vietu lukturiem.

Tāpat zināms, ka nākamās paaudzes Mokka lemts kļūt par pirmo Opel modeli, kas izmantos jauno Pure Panel – ciparu kokpitu, kas nemocīs vadītāju ar lieku informāciju un krāsainu diskotēku, atstājot uz ekrāna vien nepieciešamāko.

Jau tagad var droši teikt, ka jaunā Mokka dalīs platformu ar koncerna brāli – Peugeot 2008, un kļūs par 120 kg vieglāka, solot arī mazāku trokšņu līmeni salonā.

Motoru paleti veidos 1,2 litru benzīna trīscilindru turbomotors, 1,5 litru turbodīzelis, kā arī pilnībā elektriska modifikācija ar 136 Zs elektromotoru, kas būs pieejama jau līdz ar jaunās paaudzes modeļa startu. Zināms, ka elektriskā Mokka bez papildu uzlādes spēs nobraukt aptuveni 320 km.

Jaunās Mokka tirdzniecība Eiropā sāksies līdz šī gada beigām.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.