Avārijā Zemgalē gājis bojā cilvēks

Vakar Latvijā reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 16 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Zemgalē. Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegto informāciju otrdien plkst.11.56 ugunsdzēsēji devās uz Ozolnieku novada Cenu pagastu, kur ceļu satiksmes negadījuma rezultātā vieglā automašīna bija nobraukusi no ceļa un atradās grāvī. Glābēji izcēla no automašīnas cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, kas konstatēja nāvi. Glābēji notikuma vietā arī atvienoja automašīnas akumulatora klemmes.

Otrdien seši cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri – Latgalē, bet pa diviem – Zemgalē, Kurzemē un Vidzemē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, bet pieci – gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi četrus autovadītājus: divus – Latgalē, bet pa vienam – Vidzemē un Rīgā un tās apkārtnē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 194 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 78 autovadītāji, Zemgalē – 42, Vidzemē – 26, bet Latgalē un Kurzemē – pa 24 autovadītājiem. Trīs autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 418 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.