Servisā sabojā jauno Covette C8 (+ FOTO)

Kādam gluži jaunam Chevrolet Corvette C8 īpašniekam no ASV vizīte servisā beidzās ar nepatīkamu pārsteigumu, konstatējot, ka viņa gluži jaunais sporta auto pamatīgi sabojāts.

Tai vajadzēja būt īslaicīgai vizītei dīlera servisā, kas tikai uz īsu brīdi šķirtu īpašnieku no nesen iegādātās korvetes. Viss tomēr izvērtās citādi – servisa darbinieku nemākulības dēļ 495 Zs jaudīgais muskuļauto nogāzās no pacēlāja un tika pamatīgi sabojāts.

Īpašnieks, amerikānis Džeiks Entoni no Floridas, atklāj, ka viņam nebija nodoma sūdzēties, vēl vairāk – viņš pat bija vēlējies incidentu nokārtot tikai „ieinteresēto pušu” starpā, taču servisā „atradušies idioti”, kas pasteigušies attēlus ar sabojāto Covette izlikt Instagram.

Pēc šāda notikumu pavērsiena Entoni steidz brīdināt citu Corvette C8 īpašniekus – „Pārliecināties, ka serviss,  kuram jūs savu auto uzticat, ir izlasījis instrukciju par to, kā jāpaceļ automašīna un kur atrodas punkti, kur paredzēts novietot pacelšanas mehānisma atbalstus”.

Sabojātās korvetes īpašnieks ir tik sarūgtinātspar notikušo, ka savu automobili atpakaļ vairs īsti negaida (iespējams, tas tiks pārdots par mazāku cenu) un jau sarunājis ar General Motors, ka piesakās Corvette Z06 modelim, ko autobūves koncerns laidīs klajā 2021.gadā. 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/jakeam3

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.