Populārs mūziķis sadauza 300 000 eiro vērtu Ferrari (+ FOTO)

24.maijā, Londonas centrā avāriju piedzīvojis jauniešu auditorijā populārs mūziķis – reperis Swarzm. Avārijā cietušo nav, taču pamatīgi bojāts mūziķa vadītais 670 Zs Ferrari 488 GTB.

Mediji vēsta, ka avārija notikusi Trafalgāra laukumā, sporta auto ietriecoties pretimbraucošajā divstāvu satiksmes autobusā. Negadījuma iemeslus noskaidros policija, taču žurnālisti jau tagad norāda uz vairākiem faktiem, kas izriet no Instagram publicētajiem attēliem.

Pirmkārt, šajā posmā nedrīkst braukt ātrāk par 30 km/h, taču Ferrari bojājumi ir pārāk smagi, kas liek domāt, ka mūziķis diezin vai braucis ar atļauto ātrumu, otrkārt, sporta auto stāv labajā pusē, ar degunu pret braukšanas virzienu, kas vedina uz domām, ka avārija notikusi apdzenot kādu citu transportlīdzekli.

Lai nu kā, bet miljons Swarzm Instagram sekotāju var atviegloti nopūsties zinot, ka viņu mīļotajam mūziķim nekas slikts nav noticis, kamēr Ferrari entuziastiem nav tik priecīgs prāts nojaušot, ka 300 000 eiro vērtais spēkrats diezin vai ir atjaunojams.

   

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/CAk6aDLBVk_/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.