Opel Mokka otrā paaudze startēs ceturtajā ceturksnī

Opel publicējis pirmo krosovera Mokka jaunās paaudzes attēlu un atklājis, ka kompaktais SUV uz konveijera tiks likts 2020.gada ceturtajā ceturksnī.

Opel testē kompaktā krosovera Mokka jaunās paaudzes modeli. Tagad tas tirgū dosies bez burta „X” nosaukumā, būs pieejams arī pilnībā elektriskā versijā un dīleru centros kļūs pieejams 2021.gada sākumā.

Opel uzsvēris, ka jaunais modelis saglabās sportiski robusto izskatu, taču kļūs vēl kompaktāks nekā pirmajā paaudzē. Tas nozīmē, ka Mokka būs īsāka nekā 4,28 m garā Mokka X (feislifta modelis) un pietuvosies Crossland X (4,21 m) izmēros.

Jaunā Mokka top uz PSA koncerna CMP platformas, kas pieļauj dažāda izmēra modeļu ražošanu. Tā DS3 Crossback ir tikai 4,12 m garš, bet Peugeot 2008 izstiepies līdz 4,30 m. Jādomā, ka šajā garumu amplitūdā atradīsies vieta arī jaunajai Mokka.

Zināms, ka līdz ar modeļa startu pircējiem būs pieejama arī Mokka pilnībā elektriskā modifikācija, līdzīgi kā koncerna partneris Peugeot to realizējis ar platformas radiniekiem 2008 un 208.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.