Cannonball Run sacīkstēs ASV teritoriju ar Audi A8 šķērso 26,5 stundās

Nelegālajās Cannonball Run sacīkstēs uzstādīts jauns ātruma rekords ASV šķērsošanā ar automobili – 26 stundas 38 minūtes un 48 sekundes.

Tikai nedaudz vairāk par diennakti bija nepieciešams komandai , kas ar Audi A8L sedanu aizbrauca no Ņujorkas līdz Losandželosai, veicot 4480 km garo distanci no ASV austrumu līdz rietumu krastam ar vidējo ātrumu 160 km/h un par 45 minūtēm uzlabojot trīs puišu 2019.gadā ar Mercedes-AMG E 63 uzstādīto laiku.

Protams, šāds rezultāts nav iespējams, ievērojot satiksmes noteikumus un veltot daudz laika atpūtai vai degvielas uzpildei,  tādēļ komanda bija modificējusi savu Audi pieslēdzot divas plastikāta degvielas tvertnes automobiļa degvielas sistēmai, bet aizmugures lukturi bija aplīmēti ar līmlenti mašīnas virsbūves krāsā, lai nakts laikā lieki nepiesaistītu policijas uzmanību.

Jaunais rekords tika uzstādīts, taču organizatori to neatzina, jo brauciens notika laikā, kad jaunais koronavīruss iztukšojis ceļus, piespiežot cilvēkus palikt mājās. Tajā pašā laikā fakts paliek fakts – tik ātri, kā šie puiši, ASV teritoriju no viena okeāna līdz otram neviens cits ar automobili nav šķērsojis.

Foto: Ekrānbilde

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/B-wz9qThtuP/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.