Luksuss auto pērk vairāk – pirmajā ceturksnī Latvijā reģistrētas deviņas “Premium” klases automašīnas

Šogad pirmajā ceturksnī Latvijā reģistrētas deviņas “Premium” segmenta automašīnas, kas ir par trīs šādām mašīnām vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

No tām četras “Premium” segmenta automašīnas reģistrētas martā – divas “Bentley Flying Spur”, kā arī viena “BMW 7-series” un viena “Porsche Panamera”. 

Savukārt janvārī un februārī reģistrētas vēl divas “Bentley Flying Spur”, viena “Porsche Panamera”, kā arī pa vienai “Audi A8” un “Bentley Mulsanne”.

Attiecīgi 2019.gadā pirmajā ceturksnī tika reģistrētas sešas “Premium” klases automašīnas – divas “Porsche Panamera”, divas “Bentley Mulsanne” un pa vienai “BMW 7-series”. 

Jau ziņots, ka Latvijā šogad pirmajos trijos mēnešos reģistrētas 4359 jaunas vieglās automašīnas, kas ir par 14,7% mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Tostarp jaunu vieglo pasažieru automobiļu reģistrācija 2020.gada pirmajā ceturksnī Latvijā samazinājusies par 13,2%, veidojot 3870 vienību, savukārt jauna vieglā komerctransporta reģistrācija sarukusi par 24,4% – līdz 489 spēkratiem.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.