Čehi pārvērš krievu UAZ Hunter par elektromobili (+ FOTO)

Čehu kompānija MW Motors izstrādājusi elektromobili MWM Spartan uz krievu apvidus auto UAZ Hunter bāzes. Interesanti, ka čehi plāno nevien tradicionālo modeli, bet arī versiju ar stūri labajā pusē Lielbritānijas tirgum.

Vizuāli MW Motors izstrādātais Hunter neatšķiras no versijas ar benzīna motoru. Tehniski gan – tagad tam iebūvēts elektromotors, kura jaudu ražotājs vēl neatklāj, kā arī 56 vai 90 kilovatstundu akumulators atkarībā no versijas. Skarbāku braukšanas apstākļu cienītājiem droši vien būs svarīgi uzzināt, ka bezceļu īpašības krievu apvidus auto nezaudēs – tas joprojām būs pieejams ar pilnpiedziņu un pazeminošo pārnesumu.

MWM Spartan ražošana sāksies vasaras beigās. Pārdošana plānota ne tikai Eiropas, bet arī Lielbritānijas tirgos, tādēļ izstrādāta versija ar stūri labajā pusē.

UAZ atzīmē, ka Eiropas Savienības valstīs saglabājas pastāvīga interese par viņu ražotajiem automobiļiem. 2019. gadā pārdošanas apjomi palielinājušies par vairāk nekā 65 procentiem, bet zīmola daļa palielinājās no sešiem līdz astoņiem procentiem no kopējā ES valstīs pārdoto automašīnu skaita.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.