Bentley atvadās no Mulsanne ar īpašo versiju 6.75 Edition by Mulliner (+ FOTO)

Atvadoties no sedana Mulsanne, ko aizstās ar Flying Spur, britu kompānija izlaidīs 30 eksemplāru lielu īpašo sēriju Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner.

Bentley laidīs klajā 30 īpašās versijas Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner automašīnas, kas veltītas modeļa Mulsanne ražošanas beigām un dzinējam V8 6¾, kas pērn atzīmēja savu 60.gadu jubileju.

Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner pamatā ir modifikācija Mulsanne Speed ar 537 Zs (1100 Nm) spēcīgu motoru, kas atšķiras ar melnu ieplūdes kolektoru (parasti sudrabots) un plāksnīti, ko parakstījis Bentley vadītājs Edrians Holmarks. Katram agregātam Bentley motoristi velta 15 stundas. V8 6.75 tiek iebūvēts vienīgi Mulsanne, kamēr citi Bentley modeļi jau pārgājuši uz kompaktākiem astoņcilindru motoriem vai izmanto Volkswagen W12 agregātu.

6.75 Edition by Mulliner varēs atpazīt pēc īpaša dizaina 21 collu riteņu diskiem, hroma aplocēs ietvertiem priekšējiem un aizmugures lukturiem, kā arī melniem akcentiem, kas izceļ motora pārsegu, radiatora resti un Flying B emblēmu.   

Salons izcelsies ar unikālu krāsu gammas, dekoru, koka un ādas apdares kombināciju, izšūtu versijas nosaukumu uz sēdekļiem un plāksnīti vidus konsolē, sliekšņu uzlikām un izgaismotu projekcijas attēlu, kas parādās atverot durvis.

Bentley Mulsanne ražošana tiks pārtraukta pavasarī, bet četrdurvju sedana vietu ieņems modelis Flying Spur, kas līdz 2023.gadam tiks papildināts ar hibrīda modifikāciju.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.