AvtoVAZ uzsāk modernizētās Lada 4×4 ražošanu (+ FOTO)

AvtoVAZ izdevies novērst problēmas un, kaut ar otro piegājienu, Lada 4×4 ražošana tomēr sākas.

Modernizētās Lada 4×4 ražošanai vajadzēja sākties novembra beigās, tomēr uzņēmums saskārās ar problēmām, kuru novēršana prasīja laiku. Tagad viss sakārtots, un, kaut ar aizkavēšanos, bet jaunā modeļa ražošana tomēr sākusies.

Lielākās pārmaiņas piedzīvojis salons, kur parādījies pilnībā jauns priekšējais panelis ar gaisa kondicionēšanas vadības bloku un ventilācijas izvadiem, viduskonsole ar divām 12V pieslēgligzdām un uzlabotiem glāžu turētājiem. Komplektā arī jauni sēdekļi ar labāku sānu atbalstu, jauna stūre, lielāka izmēra cimdu nodalījums, jauni mērinstrumenti ar baltu fona izgaismojumu, kā arī jauna griestu apdare ar iestrādātu ERA-GLONASS sistēmas bloku. Aizmugures dīvāns tagad apgādāts ar diviem galvas atbalstiem. Vēl viens jaunievedums ir gaisa drošības spilvens, taču nevis frontālais, bet gan sānu spilvens, kas iestrādāts vadītāja sēdekļa atzveltnē. Motora nostiprināšanai izmanto jaunus balstus, kas samazina trokšņu un vibrāciju līmeni salonā.

Vizuālas pārmaiņas veiktas vien dārgākajai versijai Urban, ko atpazīs pēc jaunā bufera ar tajos iestrādātajiem apaļajiem miglas lukturiem. Motortelpā joprojām tiek uzstādīts tas pats 1,7 litru benzīna motors, kas attīsta 83 Zs jaudu un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.