Jaunais Cadillac Escalade pavisam citāds un ar pasaulē pirmo izliekto 8K displeju (+ VIDEO)

Jaunais Cadillac Escalade tiks prezentēts februāra beigās, taču dažas interesantas detaļas, tostarp automašīnas izskats, nav noslēpums jau tagad.

Pateicoties attēliem, kas iegūti ražotāja rūpnīcā, jau tagad zinām, ka Cadillac atvadījies no vertikālajiem lukturiem un brutālās kantainās priekšpuses, iegūstot šaurus horizontālus gaismekļus un apaļākas formas, kas vairāk pielīdzinās to platformas brāļiem Chevrolet Tahoe un Suburban. Luksuss krosovera salonā iebūvēts izliekts priekšējais displejs ar integrētiem mērinstrumentiem un multimediju sadaļu, aizņemot lielāko daļu no priekšējā paneļa garuma. Tas ir OLED panelis ar 38 collu izmēru un izšķirtspēju, kas divas reizes pārsniedz mūsdienu 4K televizoru iespējas.

Vēl viens jaunievedums ir viduskonsolē uzstādītais automātiskās pārnesumkārbas selektors, kas nomaina Cadillac tradicionālo pārnesumu izvēles sviru pie stūres.

Cadillac Escalade jaunās paaudzes oficiālā pirmizrāde notiks nākamā gada februārī, četras dienas pirms Čikāgas autoizstādes atklāšanas.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.