Audi RS modeļu 25 gadu jubileju atzīmē ar īpašu piedāvājumu (+ FOTO)

Audi atzīmē RS modeļu līnijas divdesmit piecu gadu jubileju ar īpašo piedāvājumu „anniversary package 25 years of RS”.

Jubilejas paketi var pasūtīt modeļiem TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé, RS 5 Sportback, RS 6 Avant un RS 7 Sportback. Piedāvājumā iekļauts Nogoro Blue virsbūves krāsojums, matēta alumīnija un spoži melni eksterjera dekori, Audi firmas citkārt hromētie četri apļi un RS logotipi, tāpat kā spoguļu korpusi un TT RS Coupe antispārns iegūs melnu krāsojumu, bet, atverot durvis, uz zemes izgaismosies jubilejas emblēma ar uzrakstu „25”. Komplektā arī divkrāsaini sudrabkrāsas/mirdzošā antracīta riteņu diski.

Jubilejas modeļu interjers veidots tumšos toņos ar tumši zilas krāsas akcentiem. Atkarībā no modeļa sēdekļu apdarei tiek izmantota nappa un Alcantara ādas kombinācija vai Valcona perforētas ādas apdare, turklāt  pirmo reizi šādi krēsli ir aprīkoti ar ventilāciju.

25 gadu logotipi redzami uz sēdekļiem, durvīm un grīdas paklājiņiem.

Kā alternatīvu zilajai virsbūves krāsai var izvēlēties Mythos Black (melns), Nardo Gray (pelēks) un Glacier White (balts) toni.

„Anniversary package 25 years of RS” Vācijā maksās 9350 eiro modeļiem TT RS Coupe, 10 900 eiro modeļiem RS 4 Avant, RS 5 Coupé un RS 5 Sportback, 14 500 eiro modeļiem RS 6 Avant un RS 7 Sportback.

Audi RS jaudīgo automašīnu dzīves cikls sākās 1994.gadā ar pirmo augstas veiktspējas modeli RS 2 Avant.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.