Miljonu vērto Nissan GT-R50 by Italdesign vēl var pasūtīt (+ FOTO)

Nissan paziņojis, ka sporta auto GT-R īpašo modeli, kas tapis sadarbībā ar itāļu kompāniju Italdesign vēl var pasūtīt. Kupejas cena ir 1 miljons eiro.

Nissan darījis zināmu, ka ekskluzīvā sporta auto Nissan GT-R50 by Italdesign sērijveida modelis tiks parādīts 2020.gada Ženēvas autoizstādē. Pirmais pasūtītājs to saņems uzreiz pēc autoizstādes beigām, bet pārējiem nāksies pagaidīt – ierobežotā skaita ražošana sāksies 2020.gada beigās un turpināsies gadu.  

Sākumā tas bija iecerēts kā prototips vienā eksemplārā, taču potenciālo klientu interese bija tik liela, ka ražotājs nolēma izlaist 50 sadarbībā ar Italdesign izstrādātā modeļa eksemplāru.

Īpašais modelis ir bāzēts uz GT-R Nismo bāzes, taču atšķiras ar oriģinālu virsbūvi, ko izstrādājusi itāļu dizaina studija, atvieglotu konstrukciju un līdz 720 Zs forsētu 3,8 litru motoru.

Automobiļa konstrukcijā izmantotas tehnoloģijas no sacīkšu GT3 klases prototipa, bet individualizācijas piedāvājums ir tik plašs, ka tiek apgalvots, ka divu vienādu GT-R50 nebūs.

Šobrīd tiek ziņots, ka daži ekskluzīvās kupejas eksemplāri vēl pieejami pasūtīšanai.

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.