Patentēts jaunās Ņiva salons (+ FOTO)

Krievijas Rospatent birojā iesniegti attēli, kas iegūti no kāda AvtoVAZ jaunuma. Autobūves pazinēji apgalvo, ka tie ir jaunās Lada 4×4 attēli.

Dokumentā norādīts, ka attēlus izstrādājuši 13 dizaineri, ieskaitot AvtoVAZ galveno dizaineri Stīvu Matinu. Komanda uzzīmējusi salonu ar klasisku izkārtojumu: diviem ekrāniem, no kuriem viens paredzēts mērinstrumentiem, bet otrs ataino multivides sistēmas informāciju.

Attēlos redzams nedaudz pret vadītāju pagriezts priekšējais panelis, plašs salons un aizmugures sēdeklis ar diviem galvas balstiem.

Tieši tāds salons bija arī 2018.gada konceptam 4×4 Vision, ko ražotājs parādīja Maskavas autoizstādē. Toreiz AvtoVAZ bija atvedis automobili ar 21 collu riteņiem, panorāmas jumtu un Vesta un XRay stilā noformētu priekšdaļu.

Agrāk tika ziņots, ka Lada 4×4 2022. gadā nomainīs paaudzi un pārcelsies uz jauno Renault-Nissan alianses platformu. Vispirms gan ražotājs apsolījis modeļa feislitu, kura rezultātā Lada 4×4 iegūs jaunu apsildes sistēmu, roku balstu un durvju paneļus, kas sagatavoti audio sistēmas iebūvēšanai, kopumā kļūstot ērtāka un komfortablāka ekspluatācijā.

Foto: Ekrānbilde no krievu medijiem

2018.gada prototips 4×4 Vision

2018.gada prototips 4×4 Vision

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.