Jaunā Škoda Octavia – pieejami arī interjera attēli (+ FOTO)

Globālajā tīmeklī ievietoti jaunās Škoda Octavia attēli, ļaujot aplūkot čehu ražotāja ceturtās paaudzes modeli dažas dienas pirms plānotās pirmizrādes, kas nolikta uz 11.novembri.

Internetā nonākuši jaunās Octavia attēli, turklāt šoreiz jaunumu medniekiem izdevies ielūkoties arī automašīnas salonā.

Redzams, ka kompaktā modeļa iekārtojums visai būtiski izmainījies – tagad tam ir daudzlīmeņu multimediju sistēma ar vairākiem ekrāniem, bet visa priekšējā paneļa līnija atkārto firmas radiatora režģa izliekumu. Pārnesumu pārslēgšanas svira versijā ar mehānisko kārbu paliks bez izmaiņām, bet „automātam” dizaineri aizguvuši risinājumu ar kompakto un eleganto pārslēgsviru no jaunā Volkswagen Golf. Savukārt stūre zaudējusi trešo atbalsta punktu un turpmāk iztiks ar diviem spieķiem – kreisajā un labajā pusē.  

Zināms, ka Octavia ekstru sarakstā iekļauta trīs zonu klimatkontrole, priekšējo sēdekļu ventilācijas un masāžas funkcijas, kā arī projekcijas displejs.

Jaunā modeļa eksterjera attēli tika atklāti vēl agrāk, pateicoties neplānotai kļūdai, kas bija ielavījusies kompānijas vācu mājaslapas konfiguratorā.

Oficiālā jaunās Octavia debija notiks pirmdien, 11. novembrī. Tiek sagaidīts, ka pārdošanā tā nonāks 2020. gada pirmajā ceturksnī.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.