Kemperis, kas prot peldēt (+ FOTO)

Vācu kompānija Sealander piedāvā kompaktu izmēru ceļojumu māju, kas derēs ne tikai nakšņošanai, bet arī ūdens prieku baudīšanai.

Vācu kompānija Sealander piedāvā interesantu izgudrojumu – kemperi, ko viegli pārvērst par ūdens transportlīdzekli nesteidzīgām ūdens ekskursijām.

Sealander bāzes versija ir tikai 485 kg smaga, bet aprīkots ar pavardu, āra dušu un iekšējo tualeti, tas svērs 550 kg. 6,8 kvadrātmetru platība nodrošina vietu sešiem cilvēkiem, divi no tiem var palikt arī pārnakšņot, turklāt nekas netraucē to darīt arī uz ūdens, ja vien izmests enkurs un ieslēgts ārējais apgaismojums.

 Sealander korpuss izgatavots no stiklšķiedras pavedieniem pastiprināta sintētiskā materiāla, bet kustēties ūdenī tam palīdz neliels 5 Zs motors. Akumulators var nodrošināt astoņu stundu vai 30 km braucienu.

Kemperis ir tikai 4,65 m garš un 1,92 m augsts, tādēļ kompaktie izmēri to ļaus ērti novietot arī garāžā vai autostāvvietā, bet atļautais vilkšanas ātrums (līdz 100 km/h) neliks ilgi kavēties, lai nokļūtu iecerētajā galapunktā.

Bez motora Sealander maksā 21 990 eiro, kopā ar 5 Zs (maksimāli 15 Zs) motoru un akumulatoru – 26 990 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.