Prezentēts modernizētais Toyota C-HR (+ FOTO)

Toyota atklājusi informāciju un attēlus ar atjaunināto krosoveru C-HR, kas modernizācijas gaitā ieguvis jaudīgāku hibrīdiekārtu un jaunākās paaudzes multimediju kompleksu.

Jauno C-HR varēs atpazīt pēc nedaudz savādākiem buferiem un diožu lukturiem, kas tagad pieejami jau bāzes versijai, bet salonā galvenais jaunievedums būs modernā multimediju iekārta, kas ne tikai atbalsta Apple CarPlay un Android Auto, bet piedāvā arī elektroniskā balss palīga Amazon Alexa pakalpojumus. 

Kompaktajam krosoveram uzstādīts jauns elektriskais stūres pastiprinātājs un pārstrādāta piekare, samazinātas vibrācijas un trokšņa līmenis salonā. Dizaineri parūpējušies par vairākiem jauniem virsbūves krāsu toņiem, bet inženieri sarūpējuši jaunu hibrīdiekārtu – divlitru atmosfērisko benzīna motoru un elektromotoru, kas par abiem attīsta 184 Zs, kļūstot par CH-R jaudīgāko dzinēju.

Pārējo piedāvājumu veido jau agrāk izmantotie motori: 122 Zs jaudīgs hibrīds uz 1,8 litru atmosfēriskā benzīna motora bāzes, 1,2 litru 115 Zs turbomotors bāzes versijai, kā arī divlitrīgs benzīna motors, kas attīsta 148 Zs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.