Honda modernizējusi krosoveru CR-V (+ FOTO)

Honda modernizējusi krosovera CR-V versiju Ziemeļamerikas tirgum. Galvenais jaunums – hibrīdmodelis tagad arī šim reģionam.

Trīs gadus pēc piektās paaudzes CR-V Honda uzņemšanas modeļu piedāvājumā, Honda izlaidusi populārā krosovera modernizēto versiju Ziemeļamerikas tirgum. Vizuāli jauno modeli var atšķirt pēc tonētiem lukturiem, priekšējā bufera, kam piešķirts hroma dekors visā garumā, jaunā radiatora režģa un izplūdes sistēmas, savukārt salonā vienīgās pārmaiņas ir jauna viduskonsole ar divām USB ligzdām un nišu viedtālruņa bezvadu uzlādei.

Hibrīdversija atšķiras ar dažām eksterjera detaļām, oriģinālu mērinstrumentu grafiku un braukšanas režīmu izvēles pogām, kas aizstāj ierasto pārnesumu pārslēgšanas sviru.

Hibrīdversijas dzinējspēks ir 2,0 litru 145 Zs atmosfēriskais benzīna motors un divi elektromotori, kas izdod kopējo jaudu 215 Zs. ASV tirgum tiks piegādāti tikai pilnpiedziņas hibrīdi un, kā uzskata ražotājs, pilsētas apstākļos tie būs par 50% ekonomiskāki nekā krosovera versija ar iekšdedzes motoru.

Honda atteikusies no 2,4 litru 187 Zs benzīna motora un tā vietā modernizētais CR-V iegūst 1,5 litru turbomotoru, kas attīsta 193 Zs un darbojas komplektā ar variatoru

Modernizētais CR-V Ziemeļamerikas tirgū nonāks vēl līdz šī gada beigām, bet hibrīdversijas kļūs pieejamas nākamgad.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.