Britu marka MG prezentējusi savu pirmo pikapu

Britu marka MG, kas pieder Ķīnas koncernam SAIC, prezentējusi savu pirmo pikapu ar nosaukumu Extender.

Extender ir vidējā izmēra pikaps, kas paredzēts Taizemes tirgum un patiesībā ir pārzīmolots ķīniešu Maxus T70. No ķīniešu pikapa tas atšķiras ar MG logotipu, kas grezno radiatora resti un stūres iekārtu, kas atbilstoši Taizemē noteiktajām tehniskajām prasībām atrodas labajā pusē.

Pircējs varēs izvēlēties variantu ar parasto vai dubultkabīni, aizmugures riteņu vai visu riteņu piedziņu. Motors abos gadījumos viens – divlitru turbodīzelis, kas attīsta 162 Zs jaudu un 375 Nm griezes momentu un var strādāt kombinācijā ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu.

Dārgāko versiju komplektācijā var būt ādas apdare salonam, automātiskā klimatkontrole, atpakaļskata kamera, diožu dienasgaismas, brīdinājums par izbraukšanu no joslas, aklās zonas kontroles sistēma. 

Cenas sākas no atzīmes 549 000 batu (17 900 dolāru) par bāzes versiju ar parasto kabīni, bet versija ar piecvietīgo kabīni klientam izmaksās vismaz 759 000 batu (24 700 dolāru).

Attiecībā uz MG šis nav pirmais mātesuzņēmuma eksperiments ar „izkārtņu” nomainīšanu – līdzīgi SAIC rīkojās 2019.gada maijā, gatavojot modeli Indijas tirgum un pārveidojot Baojun 530 krosoveru par MG Hector SUV.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.