900 000 km jau ir, būs arī vairāk – Tesla Model S nobraukums tuvojas miljonam

Kāds Tesla Model S īpašnieks jau līdz šī gada beigām sola sasniegt jaunu rekordu, pārsniedzot vienu miljonu kilometru. Pagaidām viņa mašīnas odometrs rāda 900 000 km.

Salīdzinoši neilgajā elektromobiļu pastāvēšanas ērā vēl nevienam autoīpašniekam nav izdevies nobraukt ar savu auto miljons kilometru, taču Hansjergs Gemmingens acīmredzot kļūs par pirmo, kam to paveiks.

Pirms dažām dienām Gemmingens dalījās ar Twitter ierakstu, kurā informēja par 900 000 km sasniegšanu. Īpašnieks apgalvo, ka viņa Tesla Model S P85 (viena no pirmajām versijām) šo laiku kalpojusi godam un nav saskārusies ar problēmām. Zināms, ka šobrīd elektromobilis izmanto savu otro akumulatoru komplektu.

Gemmingenam jau pieder viens rekords, ko viņš uzstādījis ar pirmās paaudzes Tesla Roadster, veicot 620 000 km, kas ir lielākais nobraukums šim modelim.

Interesanti, ka lielākais kilometru skaits, kas nobraukts ar krosoveru Tesla Model X ir gandrīz 600 000 km, bet nesen tirgū ieviestais Model 3 vēl tikai krāj kilometrus un pirmais sarakstā ir kāds īpašnieks, kurš ar savu kompakto sedanu paguvis nobraukt 115 000 km.

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/gem8mingen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.