Jaunais Kia XCeed pilsētas krosovers sola sportisku un izsmalcinātu dinamiku

Jaunais Kia XCeed pilsētas krosovers, kas būs apveltīts ar unikālu braukšanas un vadīšanas stilu, kā arī jauniem piekares komponentiem, kas to atšķirs no citiem Ceed modeļiem, tiks atklāts jau šovasar.

Pateicoties sportiskajam vadības stilam un komfortablajam, pārliecinošajam braukšanas veidam, jaunais modelis sniegs daudz patīkamāku braukšanas pieredzi nekā tradicionālie SUV.

Kia gaidāmā automašīna būs CUV (crossover utility vehicle) – emocionālāka un ar dinamiskāku dizainu nekā SUV, taču ar līdzīgu ietilpību. Kia XCeed būs augstāka, tāpēc, braucot ar to, ceļš  būs labāk pārskatāms nekā ierastajā ģimenes hečbekā.

Emilio Herera (Emilio Herrera), Kia Motors Europe pārstāvis, komentē: “Kia XCeed ir unikāls piedāvājums – pilsētas krosovers, kas apvieno plašumu un SUV braukšanas pozīcijas pacēlumu ar Ceed piecu durvju hečbeka kompaktumu un vadības stilu. Mūsu Eiropas inženieri ir rūpīgi strādājuši, lai piešķirtu automašīnai aizraujošāku braukšanas raksturu nekā tradicionālajiem ģimeņu SUV pašreizējā tirgus piedāvājumā, taču vēl arvien saglabājot labāku ceļa pārredzamību.

Jaunie hidrauliskie amortizatori nodrošinās īpaši patīkamu braukšanu

Pirmo reizi pielietoti Ceed modelī, jaunie  hidrauliskie amortizatori  būs paredzēti standartaprīkojumā visiem Kia XCeed modeļiem, lai nodrošinātu kvalitatīvu braukšanu pa nelīdzenām virsmām. Hidrauliskie amortizatori palīdz piekarei absorbēt lielākus triecienus tos reducējot, un tā aizsargājot pasažierus  no straujām kustībām, kad piekare atgriežas sākuma pozīcijā pēc pēkšņas kompresijas. Tāpat tas nodrošina  jūtīgāku stūrēšanu un uzlabo automašīnas  kontrolējamību, kā arī samazina pārkares troksni, braucot pa nelīdzenām virsmām.

Īpaša uzmanība pievērsta, veidojot  uzlabotu piekares sistēmu un stūrēšanas iekārtu

Neraugoties uz savu augstumu, Kia XCeed nodrošinās daudz aizraujošāku braukšanas pieredzi nekā tipisks  ģimenes SUV, tas būs iespējams pateicoties uzlabotajai piekarei, kompaktajam izmēram, zemākam gravitātes centram un samazinātai kopējai masai. Zīmola Eiropas inženieru komandas ir noslīpējuši braukšanas un vadīšanas parametrus, lai nodrošinātu pārliecinošu braukšanu visos apstākļos.

Izņemot jaunos hidrauliskos amortizatorus, jaunā modeļa pilnībā neatkarīgās piekares konstrukcija būs identiska kā Ceed hečbekam, ProCeed ‘shooting brake’ un Ceed Sportswagon. Lai gan jaunajam modelim klīrenss būs par 42 mm augstāks nekā standarta Ceed (atkarībā no riteņu izmēra), Kia inženieri ir samazinājuši priekšējo un aizmugures atsperu nospriegojumu, lai nodrošinātu lielāku komfortu un stabilitāti dažādos apstākļos.

Kia XCeed tiks atklāts 26.jūnijā, taču pārdošanā un  uz ceļiem  tas nonāks  šī gada otrajā pusē.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.