Gelandewagen 40 gadi – Mercedes izgatavo G-klases apvidus auto īpašo versiju (+ FOTO)

Mercedes-Benz laidis izgatavojis G-klases apvidus auto īpašo versiju Stronger Than Time, kas veltīta Gelandewagen 40 gadu un modeļa G 55 AMG 20 gadu jubilejai.

Par godu abām jubilejām Mercedes laidis klajā modeļu G 400 d, G 500 un G 63 īpašās versijas ar nosaukumu Stronger Than Time un apveltījis tās ar dažādām ekstrām, ieskaitot funkciju, kas atverot durvis projicē uz zemes specversijas nosaukumu un G-klases logotipu.

Aprīkojumā arī AMG Line pakete ar īpaši platām riteņu arkām, priekšējo bamperi un gaisa pievadiem. Automobilim uzmontēti matēti 20 collu riteņu diski ar pulētiem spieķiem, komplektācijā pilns elektronisko palīgu spektrs, diožu lukturi, jumta lūka un Burmester audio sistēma.

Stronger Than Time automobiļu interjeram paredzēti trīs varianti: melna āda ar zeltītu diegu nošuvēm un melnā oša apdari, bēša un zila ādas kombinācija ar gaiši brūnu koka apdari vai  bēšas un sarkanas ādas kombinācija ar klavierlakas dekoriem . Visos variantos ar ādu būs apvilkts arī priekšējais panelis un griestu rokturi. G 63 versija paredzēts interjers ar melnas un pelēkas ādas apdari un oglekļa šķiedras dekoriem.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.