Kia parāda divu jaunu krosoveru konceptus (+ FOTO)

Seulas autoizstādē, kas norisināsies no 29.marta līdz 7.aprīlim, Kia prezentēs kompaktu krosoveru SP Signature, kas demonstrē kompānijas vīziju par tuvākās nākotnes dizainu. Otrs jaunums ir pilnizmēra krosovers Mohave Masterpiece.

Kia SP Signature ir pērn prezentētā koncepta SP tālākā evolūcija, kas izpaudusies gados jauniem pircējiem tīkamā stilā. Mediji ziņo, ka sērijveida modelis, kas, iespējams, ar nosaukumu Tusker nāks klajā līdz gada beigām, tiks ražots uz Hyundai Creta platformas, iegūs piecvietīgu salonu un 1,4 litru 140 Zs turbo divlitru benzīna motoru no trešās paaudzes Kia Ceed. Kā alternatīva tiks piedāvāts 150 Zs jaudīgs divlitru dīzelis bez turbīnas.

Koncepts Mohave Masterpiece sniedz priekšstatu par nākamās paaudzes Mohave un, lai gan krosovera ierašanās termiņi nav paziņoti, galvenās dizaina līnijas jau var paturēt prātā. Koncepts izceļas ar lielu hromētu radiatora režģi, kas demonstrē plašo firmas “tīģera smaidu”, diožu četru sekciju priekšējiem lukturiem un jumta spoileri, kurā integrēta diožu virkne ar stopsignāla dublieri.

SP Signature Foto: Ekrānšāviņš

SP Signature

Mohave Masterpiece

Mohave Masterpiece

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.