Ford dīleriem parāda Bronco prototipu

Ford sarīkojis markas dīleru tikšanos, kurā prezentējis jauno Bronco. Lai gan tas ir viens no pirmajiem modeļa prototipiem, konveijeram gatava versija tiks parādīta jau nākamā gada beigās.

Prezentācijas laikā kompānijas vadība atklājusi, ka Bronco būs divu un četru durvju virsbūves,  kā arī pikapa modifikācija, savukārt pasākuma dalībnieki žurnālistiem pastāstījuši, ka jaunais modelis veidots retro stilā, ieguvis masīvu virsbūvi ar taisniem sānu paneļiem, vertikālu radiator režģi ar Bronco uzrakstu un apaļus lukturus tāpat kā savulaik ražotajam priekštecim.

No agrāk publicētās informācijas var noprast, ka Bronco tiks izgatavots uz pikapa Ranger platformas un saglabās rāmja konstrukciju. Apvidus auto būs noņemamas durvis un jumts, kuru varēs noglabāt speciāli šim nolūkam izveidotā bagāžnieka nišā, bet transmisijas lomu varētu pildīt septiņu pakāpju mehāniskā pārnesumkārba, ko var savienot, piemēram, ar 2,7 litru EcoBoost V6 325 Zs spēcīgo benzīna motoru.

Sērijveida modeli Ford plāno parādīt 2020.gada beigās. Tirgū tas konkurēs ar Jeep Wrangler un maksās, kā liecina daži avoti, aptuveni 30  000 dolāru.

Nosaukums Bronco aizgūts no apvidus automobiļa, ko Ford ražoja 30 gadus – no 1966. līdz 1996.gadam. Pirmos 11 gadus tas bija kompakts apvidus auto, pēc tam – pilnizmēra SUV.

Attēlā viens no jaunā Bronco iespējamajiem dizaina variantiem mākslinieka interpretācijā Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.