Fiesta ST-Line melnā un sarkanā versijas (+ FOTO)

Ford paplašinājis mazauto Fiesta sportiskās modifikācijas ST-Line versiju ar diviem jauniem variantiem: ST-Line Black un ST-Line Red.

Abu jaunumu pamatā ir sportiskā modifikācija Fiesta ST-Line un abi atšķiras ar virsbūves krāsojumu. Abi komplektēti ar 140 Zs jaudīgu 1,0 litru EcoBoost benzīna motoru, abi pieejami ar trīs un piecu durvju virsbūvi un abu cena sākas no atzīmes 22 400 eiro.

Melnās versijas virsbūvei izvēlēts Iridium Mica melnais tonis, bet sarkano versiju klāj Race-Red metālika. Abos gadījumos iestrādātas sportiskas svītras, kas šķērso motora pārsegu un jumtu. Automobiļi komplektēti ar melniem 17 collu riteņu diskiem, kurus grezno sarkana apmalīte, aizmugures spoileri un melniem spoguļu korpusiem, kurus tāpat kā riteņu diskus, izceļ horizontāla sarkanas krāsas svītra. Sarkanas krāsas akcenti izmantoti arī salona apdarei. Tie iestrādāti ādas/auduma sēdekļos un priekšējā panelī, bet sarkanu diegu nošuves redzamas uz stūres, ātrumpārslēga, stāvbremzes sviras, grīdas paklājiņiem un durvju paneļiem.

Sportisko Fiesta aprīkojumā būs Sync 3 Light multimediju sistēma, bet B&O audio iekārtu varēs pasūtīt par piemaksu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.