BMW publicē jaunu krosovera X7 attēlu

Vācijas autobūves kompānija BMW publicējusi jaunu krosovera X7 attēlu, pilnībā savu jaunu modeli solot atklāt mēneša vidū.

Augusta sākumā tīmeklī nonāca patentu birojam iesniegtās X7 modeļa skices, bet nedaudz vēlāk parādījās arī attēls no ražošanas konveijera Spartanburgā, ASV.

Zināms, ka X7 izgatavots uz modulārās platformas CLAR, ir 178 mm garāks, 16 mm platāks un 55 mm augstāks par X5, bet flagmaņa riteņu bāze ir par 35 mm garāka. No saviem mazākajiem brāļiem X7 atšķirsies ar plašāku salonu un trim sēdekļu rindām, kas var uzņemt sešus braucējus.

Automobiļa aprīkojumā būs iekļauts digitālais mērinstrumentu panelis, jaunākās paaudzes iDrive multimediju komplekss, aktīvais M-diferenciālis, piecu zonu klimatkontrole.

Dzinēju izvēlē sešu un astoņu un 12 cilindru benzīna un dīzeļa agregāti, kā arī 326 Zs jaudīga hibrīdiekārta uz četrcilindru benzīna dzinēja bāzes. Visi motori strādās kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet piedziņa būs uz aizmugures vai visiem riteņiem.

Agrāk tika minēts, ka BMW X7 cena varētu būt aptuveni 130 000 dolāru (aptuveni 112 000 eiro). Dīleru centros krosoveru flagmani sagaidīsim 2018.gada nogalē.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.