No 51 800 eiro – Peugeot 508 SW universāla First Edition modelis (+ FOTO)

Francijas autobūves kompānija Peugeot laidusi klajā 508 saimes SW universāla First Edition modeli. Īpašā modeļa cena sāksies no atzīmes 51 800 eiro par versiju ar benzīna motoru.

Peugeot 508 SW First Edition veidots uz GT modifikācijas bāzes, atšķirsies ar mirdzoši melnu radiatora resti, 19 collu divkrāsu Augusta vieglmetāla riteņu diskiem un būs pieejams divos krāsu variantos: Perlmutt baltā un Amazonite pelēkā.

Automašīnas salonā var būt melni vai sarkani sporta sēdekļi ar ādas apdari un kaparkrāsas diegu nošuvumu, ar ādu apvilkta sporta stūre, melns jumts, alumīnija pedāļu uzlikas uz sliekšņu dekori ar uzrakstu First Edition. Komplektu papildina i-Cockpit digitālie mērinstrumenti, multimediju sistēma ar 10 collu ekrānu, nakts redzamības sistēma, Focal audio iekārta un Zebrano koka bagāžnieka grīda ar iebūvētām sliedēm.

Peugeot 508 SW First Edition būs pieejams ar 225 Zs jaudīgu benzīna motoru un 180 Zs jaudīgu dīzeli. Abos gadījumos kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Benzīna versija maksās 51 800 eiro, bet dīzeļa variants – 52 650 eiro.

Peugeot 508 SW First Edition tiks izlaists ierobežotā daudzumā un piedāvāts 12 Eiropas valstu tirgos.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.