Par sadauzītu Porsche prasa pusmiljonu dolāru (+ FOTO)

Izsoļu nams Mecum iekļāvis savā piedāvājumā avārijā cietušu Porsche sporta auto un, neraugoties uz visai nopietniem bojājumiem, plāno par to iegūt 450-550 tūkstošus dolāru.

Izsolē izliktais automobilis ir visai rets modelis – Porsche 959 Komfort, kas izlaists vien 274 eksemplāru lielā skaitā. No parastā Porsche 911 šis modelis atšķiras ar oriģinālu virsbūvi, kas izgatavota no alumīnija, armētas šķiedras un ugunsdroša materiāla Nomex. Automobiļa pašmasa ir 1450 kg un tas aprīkots ar 2,85 litru opozītmotoru, kas attīsta 450 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu. Sporta auto ir manuālā pārnesumkārba ar pieciem pārnesumiem uz priekšu, vienu atpakaļ un vienu – braukšanai pa ceļiem ar zemu saķeri. Pilnpiedziņas automobilim ir regulējami amortizatori un piekare ar trīs augstuma variantiem, magnija sakausējuma riteņi un sistēma, kas sadala vilkmi starp asīm un riteņiem. 

Automašīnas nobraukums ir tikai 5885 km, taču tas ir visai nopietni cietis avārijā, kur tam tika sadauzīta priekšpuse un nolauzts  labais priekšējais ritenis.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.