Nissan GT-R no Italdesign maksās 900 000 eiro (+ FOTO)

Nissan apsver iespēju uzsākt sadarbībā ar Italdesign un par godu abu kompāniju 50 gadu jubilejai radītā varenauto GT-R50 ražošanu nelielā sērijā.

Medijos jau izskanējusi informācija, ka ekskluzīvais sporta auto varētu maksāt 900 000 eiro, kas ir aptuveni sešas reizes vairāk nekā Nissan prasa par GT-R Nismo (175 490 dolāru), kas ir jubilejas modeļa pamatā.

Nissan GT-R50 ir tumšas krāsas virsbūve ar zeltītiem akcentiem un pilnīgi jauniem virsbūves paneļiem, jauns motora pārsegs ar savādākiem gaisa pievadiem, šaurāks aizmugures logs, apgaismes tehnika un aktīvais antispārns, kas regulē piespiedējspēku. Jubilejas modelis ir 94 mm garāks (4784 mm), 97 mm platāks un 54 mm zemāks par standarta GT-R, bet salonā ar ādas, alkatara, alumīnija un oglekļa šķiedras apdari iebūvēts savādāk noformēts priekšējais panelis ar ciparu mērinstrumentiem, bet bez multimediju sistēmas ekrāna.

Nissan GT-R50 komplektēts Bilstein adaptīvajiem amortizatoriem, Brembo bremžu mehānismiem un Michelin Pilot Super Sport riepām, savukārt motortelpā atrodas NISMO 3,8 litru V6 twin-turbo agregāts, kas piedzīvojis visai pamatīgu pārbūvi un 655 Zs vietā attīsta 720 Zs – par 65 Zs un 87 Nm vairāk nekā versijai, kas paredzēta masveida produkcijai.

Spēka agregāts tiek kombinēts ar modernizētu sešu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu.

Jubilejas modeļa prezentācija notiks Gūdvudas Ātruma festivālā, kas apmeklētājus gaida no 12.jūlija.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.