450 000 eiro pagalam – Ford GT varenauto sadeg jau pirmajā braucienā (+ FOTO)

Vācijā sadedzis gluži jauns Ford GT varenauto, kas bija noskrējis vien 70 kilometrus. Vadītājs un pasažieris paguvuši laicīgi pamest degošo spēkratu un traumas nav guvuši.

Vācu izdevums Rosenheim24 raksta, ka automašīna aizdegusies brauciena laikā, netālu no Osterminhenes pilsētas dzelzceļa stacijas. Pie spēkrata stūres atradies 52 gadus vecais Ford GT īpašnieks, bet pasažiera sēdeklī – viņa dēls. Abi paguvuši laicīgi izkāpt un traumas nav guvuši, bet liesmas apdzēsuši izsauktie ugunsdzēsēji.

Aizdegšanās iemesls nav zināms, tomēr ir aizdomas par kādu tehnisku defektu. Ugunsdzēsēji ziņo, ka aizdegšanās sākusies aizmugurē, kur atrodas automobiļa motors.

Ford GT aprīkots ar 3,5 litru EcoBoost V6 motoru, kas attīsta 655 Zs un 745 Nm. Kupejas maksimālais ātrums ir 347 km/h, bet cena – vismaz 450 000 eiro. Līdz 2020.gadam tiks izgatavoti 500 Ford GT eksemplāri, kurus kompānija pārdot tikai īpašiem klientiem.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju sadegušā Ford GT īpašnieks dzīvo Minhenē un viņam pieder vēl arī Bugatti, McLaren, Ferrari un Lamborghini.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.