Pēdējo Bugatti Veyron Super Sport pārdos izsolē par 1,9-2 miljoniem eiro (+ FOTO)

Gūdvudas Ātruma festivālā, kas katru katru jūlija vidū tiek rīkots Lielbritānijā, Bonhams izsolē tiks piedāvāts pēdējais sērijveida Bugatti Veyron Super Sport, par kuru organizatori cer iegūt 1,7-1,8 miljonus mārciņu (1,9-2 miljoni eiro).

Franču varenauto ir matētas sarkanas krāsas virsbūve un sarkans ādas salons. Automobilis visu laiku atradies Lielbritānijā, tam bijis viens īpašnieks un tā nobraukums ir tikai 885 kilometri. Bugatti izlaidis vien 30 Bugatti Veyron Super Sport eksemplāru un šis ir pēdējais, kas izbraucis pa Molsheimā izvietotās ražotnes vārtiem.

Bugatti Veyron Super Sport aprīkots ar astoņu litru W16 motoru, kas attīsta 1200 Zs. Kupejas maksimālaisātrums ir 431 km/h, taču elektronika to ierobežo līdz 415 km/h, lai pasargātu riepas no izjukšanas.

Bonhams izsolē tiks piedāvāti arī citi unikāli automobiļi, piemēram, Aston Martin One-77 Q-Series, McLaren P1 ar tikai 128 km noskrējienu, klasiskais 1961.gada Aston Martin DB4GT Zagato un 1932.gada Alfa Romeo Tipo B Grand Prix Monoposto.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.