Modernizētais “Chevrolet Silverado” būs pieejams astoņās komplektācijās (+ foto)

“General Motors” sastāvā ietilpstošā autobūves kompānija “Chevrolet” parādījusi attēlus ar modernizēto pikapu “Silverado”, kas pašmāju tirgū būs pieejams astoņās aprīkojuma komplektācijās.

“Chevrolet” publicējis attēlus, taču nav atklājis tehnisko informāciju, paturot to noslēpumā līdz janvāra sākumam, kad durvis vērs Detroitas motoršovs.

Modernizācijas procesā izmainīts pikapa priekšējās daļas izskats, kas ieguvis mūsdienīgas dizaina vēsmas, jaunus diožu lukturus un radiatora režģi. Jauna optika arī aizmugurei, kas izceļas ar jaunu bamperi, kurā iebūvēti pakāpieni, hromētiem taisnstūrveida izplūdes sistēmas izvadiem abos flangos un aizmugures bortu, ko grezno lieliem burtiem iespiestais markas nosaukums.  

Attēlos redzama jaunā “Trailboss” modifikācija – viena no astoņām, kas būs pieejama 2019.gada “Silverado” modelim. Šīs versijas atšķirības pazīmes ir melnas krāsas riteņu diski, buferi un radiatora režģis, kā arī līdz 51 mm palielināts klīrenss.

Par motoru piedāvājumu informācijas nav, tādēļ atgādināsim, ka pašlaik “Silverado” pieejams viens dīzeļdzinējs ar 6,6 litru tilpumu un 445 Zs jaudu, viens V6 benzīna motors ar 285 Zs, kā arī 5,3, 6,0 un 6,2 litru V8 benzīna motori ar 355, 360 un 420 Zs jaudu.

Cenu ziņā pieejamākā “Chevrolet Silverado” versija maksā 28 200 dolāru.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.