Varēs sasniegt 400 km/h – 900 Zs arābu varenauto iet sērijā (+ video; foto)

Arābu supermašīnu ražotājs “W Motors” pastāstījis par kupejas “Fenyr SuperSport” sērijveida versiju, kas drīzumā tiek solīta pārdošanā ierobežotā, vien 25 eksemplāru lielā skaitā.

Saskaņā ar ražotāja informāciju, aizmugurējo riteņu piedziņas automašīnas pamatā ir alumīnija šasija un virsbūve no oglekļa šķiedras paneļiem, savukārt motortelpā iebūvēts sadarbībā ar vācu tūninga kompāniju RUF izstrādātais četru litru twin-turbo opozītmotors, kas attīsta 900 Zs jaudu un 1200 Nm griezes momentu. Komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu tas 1200 kg smagajai kupejai nodrošina iespaidīgu dinamiku: 0-100 km/h – 2,7 sekundes, maksimālais ātrums – 400 km/h. Savaldīt šādu jaudu palīdzēs oriģināls aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar trīs sekciju aktīvo antispārnu, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asī un sešu skavu karbona-keramikas bremžu mehānismiem.

Kupejas aprīkojuma sarakstā iekļauti sporta sēdekļi ar karbona karkasu, multimediju sistēma ar navigāciju, “Wi-Fi” interneta un “Bluetooth” atbalstu, ciparu mērinstrumentu panelis un atpakaļskata kamera.

“SuperSport” cena vēl nav atklāta, tādēļ atgādināsim, ka pirmais “W Motors” varenauto “Lykan Hypersport” (750 Zs;2,8 sekundes līdz simtam; 385 km/h) maksāja 3,4 miljonus dolāru (video zemāk).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.