Mercedes-Benz CLS izskats vairs nav noslēpums (+ foto)

Globālajā tīmeklī publicētas pirmās fotogrāfijas ar jauno Mercedes-Benz kupeju, atklājot jaunā modeļa izskatu vēl pirms oficiālās debijas, kas paredzēta 29.novembrī.

Zināms, ka četrdurvju kupejas bāzes versija CLS 350d tiks aprīkota ar 2,9 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 286 Zs un 600 Nm, bet versija CLS 400d ar šī paša motora variantu, kas attīsta 340 ZS un 700 Nm. Motoru klāstu papildinās 3,0 litru benzīna agregāts, kas attīsta 367 ZS un 500 Nm, bet kupejas visjaudīgākā modifikācija būs CLS 53 AMG ar 503 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu, kas apvieno sešcilindru benzīna motoru un elektromotoru. Visi dzinēji komplektēti ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet dažās kombinācijās kupejai pieejama arī pilnpiedziņa.

Mercedes-Benz CLS varēs aprīkot ar Multibeam diožu lukturiem, kas izgaismo ceļu līdz pat 650 m, 18 collu riteņu diskiem, digitālo mērinstrumentu paneli, kā arī “citiem labumiem”, ieskaitot multimediju sistēmu ar ekrāna izmēru 12,3 collas, salona fona, kā arī  ventilācijas/apsildes sistēmas deflektoru izgaismojumu utt.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.