Jaunais BMW X4 – pirmie attēli bez maskas (+ foto)

Auto jaunumu mednieki nofotografējuši autovedēju ar jaunās paaudzes BMW X4 krosoveru. Uzņemtos attēlus savā interneta resursā izvietojis izdevums BMW Blog.

Eksperti atzīmē, ka X4 līdzinās jaunajam X3, jo ieguvis vizuāli līdzīgu priekšpusi ar sašaurinātiem galvenajiem lukturiem un masīvu radiatora režģi, savukārt pamanāmākā atšķirība ir strauji lejupkrītošā kupejas tipa jumta līnija, kas X4 piedod izteikti sportiska spēkrata tēlu.  

Jaunais X4 tāpat kā jau pieminētais X3 izmanto CLAR modulāro platformu. Tas ļāvis samazināt konstrukcijas svaru par 100 kg, neraugoties uz to, ka jaunais modelis kļuvis nedaudz garāks, platāks un piedāvā vairāk telpas saviem pasažieriem.

Dzinēju paletē iekļauts pilnīgi jauns divlitru benzīna motors, turklāt tagad X4 būs pieejams arī kā hibrīds, kurā apvienots četru cilindru benzīna motors un elektromotors ar kopējo jaudu aptuveni 250 Zs.

Nebūs jāviļas arī jaudīgo modifikāciju cienītājiem, jo tāda tiks piedāvāta gan benzīna, gan dīzeļa motoru piekritējiem. Benzīna versija X4 M izmantos trīs litru sešcilindru agregātu no sedama M3 un kupejas M4 krājumiem, attīstot aptuveni 450-460 Zs, bet dīzeļa variantu X4 M40d komplektēs ar četru turbīnu sešcilindru motoru, kura atdeve ir vairāk nekā 300 Zs.

Plānots, ka jaunās paaudzes X4 BMW modeļu piedāvājumam pievienosies 2018.gadā, bet jaudīgās modifikācijas – gadu vēlāk.

Foto: Ekrānšāviņš no krievu medijiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.