Elektroauto Audi e-tron Sportback ražošana tiks uzsākta 2019. gadā

Audi paplašina modeļu klāstu ar otro pilnībā elektrisko auto – Audi e-tron Sportback, kura ražošana tiks uzsākta 2019. gadā Briselē, Beļģijā. 2018. gadā no ražošanas līnijas būs apskatāmi jau pirmie Audi e-tron elektriskie SUV eksemplāri.

Papildus Audi e-tron ražotājs esošajā ražošanas tīklā iekļauj otru, pilnīgi jaunu elektroautomobili – Audi e-tron Sportback, tādā veidā uzlabojot savu konkurētspēju šajā nozīmīgajā nākotnes segmentā.

„Pieņemot lēmumu par Audi e-tron Sportback ražošanu, mēs apliecinām, ka Audi nopietni attiecas pret elektrisko mobilitāti. Otrais ar akumulatoru darbināmais elektriskais modelis sniegs iespēju optimāli izmantot mūsu Briseles rūpnīcas ražošanas jaudu,” uzsver AUDI AG valdes loceklis, ražošanas un loģistikas pārstāvis Huberts Valtls.

Jaunā elektroautomobiļa pamatā ir Audi e-tron Sportback eksperimentālā dizaina konceptautomobilis, kas tika prezentēts 2017. gada Šanhajas autoizstādē. Šis daudzpusīgais konceptautomobilis ir četrdurvju Gran Turismo tipa auto ar 320 kilovatu motoru. Kupejas dizainā ir apvienoti Audi elementi ar unikālām, jaunām detaļām. Elektriskās piedziņas tehnoloģijas un aprīkojums ir pielāgots automobiļa arhitektūrai.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.